Tuesday, July 30, 2013

Doelstelling, voorwaarden en regels...

Doelstelling:
     We willen graag een hechtere groep creeren binnen Tangodown. We gaan zorgen voor uiteenlopende missies in zowel A2 als A3 die met consequente regelmaat gespeeld zullen worden, iedere vrijdag. We gaan proberen een framework te maken voor missies zodat meer mensen zich in kunnen zetten voor de besloten
sessie en betere kwaliteit afleveren!
     Het plan is dat we met deze groep hardcore gaan spelen toegewijd aan wekelijkse besloten sessies op vrijdag. Geen respawn meer maar mensen die samen vechten en sterven, en betrokken zijn zelfs in spectator. Geen oporders meer, je laat je maar lekker verrassen door de missies.
     Je zult wekelijks het wachtwoord ontvangen in de vorm van een pm. De TS-channel en de server gaan op slot om bemoeienis van buitenaf uit te sluiten. Geen wachtwoord is geen deelname, dus ook niet komen zeuren, je weet hoe het werkt!

Voorwaarden:
     Aanwezigheid. Om aanwezigheid van vaste leden te garanderen gaan we naar een systeem van afmelden. Je bent op vrijdag om 20u00 aanwezig om te connecten (JIP-sessietje), de missie trapt af om 20u30.
     De eerste sessie waaraan je meedoet wordt je naam genoteerd. De volgende sessie (week erna) wordt je automatisch verwacht aanwezig te zijn. Als je niet kunt, kun je je afmelden.
     Mentaliteit. We willen graag een volwassen houding van onze deelnemers. We richten ons op het plezier van het spelen en stoorzenders worden verwijderd. Niet je kennis over de procedures in de wiki maar je houding in het spel vinden we belangrijk. We spelen liever met 4 man die het naar hun zin hebben dan met 20 man die lopen te klagen en elkaar lastig vallen. 

Regels:
     Bij uitsluiting van deelname kun je een appeal doen op het forum om weer toegelaten te worden, we leven in een vrije community. We zijn echter niet verplicht deze te lezen of erop in te gaan!

  1. TS moet op push to talk staan: VoiceAct is verboden!
  2. ACRE moet werken: Geen 3D is niet praten in TS.
  3. ACRE MOET WERKEN, OOK IN SPECTATOR
  4. Geen geklaag: We doen het met wat we hebben voor die week, we gaan geen Patrol Ops doen ipv de sessie-missie.
  5. Geen breken van immersion: We praten niet over hoe het werkt maar spelen gewoon.
  6. Hou je mond als we nog niet in-game zijn: Lobby/briefing, alleen organisatie spreekt.
  7. Bij hoge packet-loss/ping neem je zelf het innitiatief: Disconnect omwille van onze gameplay zal geen ban opleveren!

Hopende jullie hiermee voldoende te hebben geinformeerd,

De FNA-Commissie

No comments:

Post a Comment